Fout melding 2-00003802 in For Honor

VRAAG:

Bij het starten voor For Honor ontvang ik een foutmelding: 2-00003802. Wat betekent dit?

ANTWOORD:

Deze foutcode is gerelateerd aan de update van het spel.

Het kan worden opgelost door het spel opnieuw te installeren en volledig te patchen. Zorg ervoor dat u wacht tot de installatie en het patchproces is voltooid voordat u het spel start. Dit is essentieel om te voorkomen dat de fout opnieuw optreedt.

Wanneer de fout zich blijft voordoen nadat u het spel opnieuw installeert en volledig heeft gepatcht, vindt u de informatie in de volgende FAQ nuttig:
Problemen oplossen van connectiviteit op PC of PS4
Andere factoren die de kwaliteit van uw verbinding kunnen beïnvloeden

Mocht u meer informatie willen over foutcodes in For Honor, raadpleeg dan onze lijst met foutcodes.