Unlocken van Ubisoft Club Rewards op PC

VRAAG:

Hoe kan ik een Ubisoft Club Reward op PC ontgrendelen?

User-added image

Wanneer u niet weet hoe u een beloning kan ontgrendelen via de Uplay PC-toepassing, volgt u de onderstaande stappen:

1. Open de Uplay PC client en selecteer de Games pagina. Zodra u uw spellen kunt zien, klikt u op de speltegel van uw keuze.

User-added image

2. Zodra u op de overzichtspagina bent, klik op Rewards.

User-added image

3. U moet de beschikbare Rewards zien voor het spel. Om een Reward te openen klikt u eenvoudig op de knop Unlock.

User-added image

4. Nadat u de Reward heeft ontgrendeld, moet u de groene marker zien om te laten zien dat het is verlost en instructies over de toegang tot de Reward.