Je wapens, bepantsering, outfits en rijdieren vinden in Assassin's Creed: Origins

VRAAG:

Waar liggen mijn wapens, bepantsering en outfits opgeslagen in Assassin's Creed: Origins?

ANTWOORD:

Je uitrusting, zoals afstands- en mêleewapens, outfits, schilden en beschermende kledij kun je allemaal beheren in het menu Uitrusting in de game. Alle andere voorwerpen, zoals materialen, pijlen, valuta en missievoorwerpen vind je in je Inventaris

Het scherm Uitrusting toont je de voorwerpen waarmee je op dit moment bent uitgerust. Er verschijnt een kleine oranje markering bij een voorwerpvakje wanneer je nieuwe voorwerpen hebt die je in het betreffende vak kunt uitrusten.

Om een ander voorwerp uit te rusten, klik je op het bijbehorende vakje. Nu krijg je alle voorwerpen van dat type te zien die beschikbaar zijn (omdat je ze eerder hebt verzameld of gekocht). Je kunt nu een voorwerp uitrusten of erop klikken om het te vergelijken met het voorwerp dat je momenteel gebruikt. De statistieken en waarden van beide voorwerpen worden dan naast elkaar getoond.

User-added image

In het scherm Uitrusting kun je ook verbeteringen maken voor de polsbeschermer, borstplaat, stabiliserende handschoen, verborgen mes, pijlenkoker en gereedschapsbuidel. Meer informatie over verbeteringen creëren vind je in dit artikel

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op