Microsoft Mixed Reality-apparatuur gebruiken in Eagle Flight

VRAAG:

Wat moet ik weten als ik mijn Microsoft Mixed Reality-uitrusting wil gebruiken in combinatie met Eagle Flight?

ANTWOORD:

Controleer dat je de ondersteunende software en headset correct hebt geïnstalleerd:

De headset instellen
Microsoft Mixed Reality Portal

Steam heeft een aantal handige tips voor je op een rijtje gezet in een artikel over het instellen van Microsoft Mixed Reality bij games op Steam - neem snel een kijkje!

Zodra je Microsoft Mixed Reality hebt geïnstalleerd, kun je het gebruiken voor Eagle Flight. Meer informatie over key mapping vind je in deze extra FAQ

Als je vindt dat je game hapert tijdens het draaien terwijl de visuele kwaliteit is ingesteld op Automatic (Automatisch) of Very High (Zeer hoog), kun je de kwaliteit instellen op High (Hoog) of Medium (Gemiddeld) in je Windows Settings (Windows-instellingen) > Set the visual quality for Mixed Reality (Visuele kwaliteit van Mixed Reality instellen). Hiermee moet het haperen zijn verholpen.

User-added image

Als je andere problemen ondervindt met de performance dien je te controleren of je systeem voldoet aan de minimumeisen van de game en de minimumeisen van de Microsoft Mixed Reality-apparatuur. Controleer ook of Windows is bijgewerkt door de nieuwste updates te installeren.

Heb je vragen? Neem gerust contact met ons op!