Het installeren van de Oculus-versie van het spel zonder VR.

VRAAG:

Hoe kan ik de Oculus-versie van het spel instellen zonder gebruik te maken van VR-apparatuur?

ANTWOORD:

Als je de Oculus-versie van het spel wilt instellen voor gebruik zonder VR, heb je geen VR-apparatuur nodig. Start het spel in Desktop-modus, waar je geen VR-headset voor nodig hebt.

Dat gaat zo:
•  Ontgrendel het spel in de toepassing van Oculus.
•  Als de installatie niet automatisch begint, ga je naar het spel in je Oculus-bibliotheek en installeer je het daar.
•  Na de installatie keer je terug naar het tabblad van je bibliotheek.
•  Zoek naar Star Trek: Bridge Crew en beweeg je cursor over de titel.
•  Klik op de drie stippen rechtsonder in de hoek.
•  Selecteer Start in Desktop Mode (Starten in Desktopmodus) in het menu.

Zo wordt het spel opgestart zonder VR-apparatuur.

Mocht je vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!