Informatie over Twitch Drops

VRAAG:

Wat moet ik weten over het Twitch Drops-programma?

ANTWOORD:

In deze FAQ hebben we een lijst samengesteld met alles wat je moet weten over Twitch Drops.

Hoe werken Twitch Drops?
Zijn er bepaalde vereisten?
Krijg ik bericht als ik een beloning verdien? Zo ja, hoe dan?
Heb ik Twitch Prime nodig om in aanmerking te komen?
Hoe krijg ik de beloningen?
Welke beloningen kan ik verdienen?
Welke systemen doen mee aan het Twitch Drops-event?
Hoe verzilver ik mijn beloning?
Wat kan ik doen als ik mijn beloning in-game niet ontvangen heb?

Hoe werken Twitch Drops?
Door via
Twitch te kijken naar de officiële stream van goedgekeurde Ubisoft-kanalen, of via andere uitzenders waarmee we een partnership zijn aangegaan voor speciale campagnes, kun je gratis beloningen winnen. Bekijk de officiële webpagina van de game voor nieuws over Twitch Drop-streams.

Om een beloning te verdienen hoef je alleen te kijken naar de stream en te genieten!

Zijn er bepaalde vereisten?
Je hebt een
Twitch-account en een Ubisoft-account nodig. De accounts moeten aan elkaar gekoppeld zijn. Bekijk de handleiding hieronder om te zien hoe je stap voor stap controleert of je accounts Twitch Drops kunnen ontvangen:
1. Registreer je voor Twitch Drops op de officiële website.
2. Meld je aan met je Twitch-account en klik op Autoriseren.
3. Meld je aan met je Ubisoft-account en klik op Mijn account activeren.
4. Bekijk de stream.

Let op dat je je Twitch-account koppelt aan het Ubisoft-account waar de game op staat.
Het Twitch Drops-programma werkt alleen voor
livestreams, je komt niet in aanmerking voor beloningen als je het later terugkijkt wanneer Video On Demand beschikbaar is.

Als je een officiële Twitch Drop-stream begint te kijken terwijl je accounts niet gekoppeld zijn, herinnert Twitch je eraan om je accounts te koppelen!

Krijg ik bericht als ik een beloning verdien? Zo ja, hoe dan?
Je krijgt in Twitch een notificatie wanneer je een drop hebt verdiend. Dit verschijnt in de bovenste menubalk, naast je gebruikersnaam.

Daarnaast kun je controleren welke Twitch Drops je hebt verdiend door naar je Twitch-inventaris te gaan. Die kun je vinden in het uitklapmenu naast je naam, met de naam Inventaris.

Heb ik Twitch Prime nodig om in aanmerking te komen?
Nee! Je hoeft alleen je accounts te koppelen, de drops-optie aan te vinken en streams te kijken.

Hoe krijg ik de beloningen?
Alle beloningen worden automatisch toegevoegd aan het Ubisoft-account dat is gekoppeld aan je Twitch-account. Hier zijn wat voorbeelden van plekken waar je je beloning kunt ophalen:
The Division – Beschikbaar bij de Reward Claim Vendor in je thuisbasis
Rainbow Six: Siege – Beschikbaar onder TALISMANNEN wanneer je de LOADOUT van je operator aanpast
Assassin’s Creed: Origins – Beschikbaar in het menu UITRUSTING
For Honor – Beschikbaar onder AANPASSEN (Helden) of SOCIAL MENU (Outline)

Pc-spelers: Door met hotkeys te wisselen tussen tabs in je browser (ALT+Tab, CTRL+Tab, etc.) kan het langer duren tot je beloningen krijgt.

Welke beloningen kan ik verdienen?
Elk event geeft je een specifieke beloning, afhankelijk van het event. Je kunt dingen winnen als Ubisoft Club-beloningen, downloadcodes voor games, of in-game voorwerpen. Wanneer Twitch Drop-events worden aangekondigd, voegen we een lijst met mogelijke prijzen toe.

Onthoud dat je niet alles in één keer hoeft te kijken – de tijd wordt tijdens de hele streamcampagne bij elkaar opgeteld. Kijk wanneer je wilt, chill met ons, vier de games en verdien coole beloningen!

Je hebt geen garantie dat je iets wint tijdens Twitch Drop-events met een loterij.

Welke systemen doen mee aan het Twitch Drops-event?
Twitch Drops werken op alle drie de systemen waarop de game nu beschikbaar is: pc, PS4 en Xbox One. Controleer of je Ubisoft-account is gekoppeld aan het account op je console.

Hoe verzilver ik mijn beloning?
Alle verdiende beloningen worden automatisch toegevoegd aan je gekoppelde Ubisoft-systemen. Controleer via
deze link of al je accounts gekoppeld zijn, en je bent er helemaal klaar voor!

Wat kan ik doen als ik mijn beloning in-game niet ontvangen heb?
Als je accounts correct gekoppeld zijn en je kunt je beloning niet vinden, neem dan gerust
contact op met ons ondersteuningsteam.