Inhoud van Starlink: Battle for Atlas pakketten

VRAAG:

Wat zit er in Starlink: Battle for Atlas pakketten?

ANTWOORD:

Hier is een overzicht van de inhoud van de beschikbare spelversies. Merk op dat deze inhoud mogelijk beschikbaar is op de digitale marktplaats van uw platform.

Startpakket voor PS4 en Xbox One
- Starlink: Battle for Atlas videogame
- Zenith-ruimteschip
- Mason Rana piloot
- Drie wapens: Shredder, Flamethrower en Frost Barrage
- Een controller mount
- Een poster van de Starlink: Battle for Atlas wave 1 modulaire speelgoedcollectie

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
Switch Starship Pack
- Starlink: Battle for Atlas videogame
- Arwing ruimteschip
- Twee piloten: Fox McCloud en Mason Rana
- Twee wapens: Flamethrower en Frost Barrage
- Een Joycon-houder
- Een poster van de Starlink: Battle for Atlas wave 1 modulaire speelgoedcollectie
- Digitale versies van Zenith-ruimteschip en Shredder-wapen

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Deluxe Edition pc (digitale download)
- Starlink: Battle for Atlas videogame
- 5 ruimteschepen: Zenith, Neptune, Pulse, Lance, Nadir
- 9 piloten: Mason, Judge, Chase, Hunter, Shaid, Levi, Razor, Eli en Kharl
- 15 wapens: Vlammenwerper, Vorstbarrage, Shredder, Levitator, Vulkaan, Imploder, Nullifier, Iron Fist, Alt. Freeze Ray, Crusher, Super Gatling, Shockwave, Alt. Gauss, Hagelstorm, Alt. en Meteor

Starship-pakket
- Een ruimteschip
- Een piloot
- Een wapen

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Pulse voorbeeld)
Pilot-pakket
- Een piloot

Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Kharl Zeon voorbeeld)
Wapens Pack
- Twee wapens
Door gebruiker toegevoegde afbeelding
( Hailstorm / Meteor MK. 2 voorbeeld)

De beschikbaarheid van voorbestellingen varieert afhankelijk van jouw regio en plaatselijke verkoper.

Bezoek onze officiële Ubisoft Store voor meer informatie over inhoud en om de game zelf te kopen.