Toegankelijkheidsopties in The Division 2

VRAAG:

Welke toegankelijkheidsopties zitten er in The Division 2?

ANTWOORD:

In dit artikel geven we je een overzicht van de toegankelijkheidsopties in The Division 2

Algemeen

Heeft deze game hulpfuncties?  Ja, er is een richthulp functie beschikbaar in de game.

Zijn er meerdere moeilijkheidsgraden?  Ja. Er zijn verschillende moeilijkheidsgraden die kunnen worden aangepast voor verschillende in-game activiteiten.
Heeft deze game QTE's of moet je op knoppen rammen?  Nee

Zit er slow-motion in deze game of kun je de snelheid van het spel veranderen?  Nee

Is het mogelijk om de uitleg of tussenfilmpjes opnieuw af te spelen?  Nee

Kan ik de teksten op mijn eigen tempo lezen?  Nee

Heeft deze game een trilfunctie?  Ja. Trilfunctie feedback is beschikbaar in-game

Kan deze game op elk moment gepauzeerd worden?  Nee

Kan ik acties uitvoeren als de game op pauze staat?  Nee

Geluid/spraak

Is het mogelijk om ondertiteling aan te zetten?  Ja. Deze kunnen worden ingeschakeld worden in-game.

Kan ik de ondertiteling aanpassen?  Ja. Er zijn meerdere aanpassingsopties voor in-game ondertiteling.

Is er een optie om een achtergrond achter de ondertiteling te zetten?  De achtergrond bij de ondertiteling staat automatisch aan. De doorzichtigheid kan worden aangepast

Kan ik via voice chat praten zonder een knop in te drukken?   Ja. Je kan verschillende voice chat instellingen in-game aanpassen

Heeft de game tekst- en/of voicechat? Bieden deze chats spraakherkenning?  Ja. Je kan deze functies in-game inschakelen.

Kan ik het geluidsniveau van effecten, spraak en achtergrond/muziek aanpassen?  Ja. Je kan verschillende audio instellingen aanpassen.

Is er een optie voor surround sound?  Nee

Hebben alle geluiden ook een visuele indicator?  Ja

Staat er bij de ondertiteling wie de spreker is?  Ja

Heeft deze game ondertiteling voor doven en slechthorenden?  Ja. Je kan deze functies in-game inschakelen.

Besturing

Kan ik de toetsfuncties en besturing aanpassen in deze game?  Ja. Je kunt het toetsenbord en de muis anders indelen op pc. Controllers kun je niet anders instellen.

Heeft deze game opties voor eye-tracking?  Tobii Eye Tracker wordt alleen ondersteund door de pc-versie van de game.

Ik heb een bepaalde controller met een speciale inputmethode, kan ik die gebruiken?  Lees ons artikel over ondersteunde accessoires voor meer informatie.

Kan ik spelen met alleen een muis?  Nee

Kan ik twee verschillende inputmethodes tegelijk gebruiken (muis + controller)?  Ja

Is het mogelijk om de gevoeligheid van de besturing en knoppen aan te passen?  De game biedt de optie om de gevoeligheid van het mikken en de camera in te stellen. Op pc is er ook een optie om de as om te keren voor de bewegingsstick. Op PS4 en Xbox One kun je de as alleen omdraaien voor de linkerstick.

Heeft deze game een auto ren functie?  Ja. Je kan automatisch rennen in-game inschakelen.

Visueel

Heeft deze game opties voor kleurenblindheid?  Ja.Je kan kiezen uit verschillende kleurenblind opties

Zijn er opties die het zicht ondersteunen bij belangrijke gebeurtenissen?  Ja. Alle belangrijke elementen worden ondersteund door een specifiek geluid.

Is het mogelijk om knipperende elementen uit te schakelen?  Nee

Is het mogelijk om het contrast in de game aan te passen?  Ja. Je hebt de optie om een hoge contrast -modus te activeren

Kan ik het Field of View aanpassen?  Ja. Je kan de FOV instellingen aanpassen zoals benodigd

Kan ik bewegingsziekte voorkomen?  Ja, je kunt de impact van bewegingsziekte verminderen door specifieke instellingen aan te passen.
Kan ik de interface anders indelen? Kan ik de grootte van de interface aanpassen?                                                                                                                       Ja, je kunt de gebruikersinterface vergroten en de scherminfo aanpassen (de HUD). Er is ook een optie om de scherminfo automatisch te verbergen