Moeilijkheidsinstellingen in The Division 2

VRAAG:

Hoe kan ik het niveau aanpassen in  The Division 2?

ANTWOORD:

Op zoek naar een uitdaging? Probeer dan de niveaus Story, Normal, Hard, Heroic of Legendary voor de echte durfallen.

Als je een hoofdmisse eenmaal hebt voltooid, kun je deze opnieuw spelen op elk niveau.

Zo kies je een niveau:

•  Ga naar je kaart.
•  Selecteer de missie die je opnieuw wilt spelen.
•  Hou de  Difficulty-knop ingedrukt
•  Selecteer een niveau in het menu.
•  Hou de Select Difficulty-knop ingedrukt om te beginnen.

Je kunt het niveau ook aanpassen op elke hoofdmissielocatie. Loop naar de ingang en selecteer de knop Mission Options.

Door Warlords of New York te voltooien en niveau 40 te bereiken, kun je ook het niveau Legendary, het niveau Global en Directives ontgrendelen.

Het niveau Legendary bevat een aantal van de beste loot-drops in de game en is beschikbaar in de volgende Strongholds:

•  Roosevelt Island
•  Capitol Building
•  District Union Arena

Het niveau Global stelt je in staat om het niveau van de hele spelwereld te veranderen en aan te passen.

Zo verander je het niveau Global en voeg je Directives toe:

•  Ga naar je map.
•  Hou de knop Global Settings ingedrukt.
•  Selecteer het niveau Global of de optie Global Directives .
•  Kies de optie die je wilt activeren.
•  Hou de knop Select ingedrukt om je wijzigingen op te slaan.

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

Je kunt Directives ook toepassen op specifieke hoofdmissies:

•  Ga naar de missie-ingang.
•  Hou de knop Mission Options ingedrukt.
•  Selecteer Mission Directives .
•  Kies de optie die je wilt activeren.
•  Hou de knop Replay ingedrukt om je wijzigingen op te slaan.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan vooral contact met ons op.