problemen met beschadigde/corrupte lokale opslagbestanden (pc)

VRAAG:

Ik heb mijn spelvooruitgang verloren en mijn savebestand lijkt te zijn beschadigd. Waarom is dit gebeurd en is er iets wat ik kan doen?

ANTWOORD:

Als u uw personage, vooruitgang of beide hebt verloren, kan dit betekenen dat uw lokale save is beschadigd.

Dit zijn de stappen om een ​​nieuwe save te genereren, cloud saves te verwijderen, en hiermee kunt u het spel herladen.

1. Schakel de Cloud Save Syncronisatie in de Uplay PC-client uit, raadpleeg onze toegewijde FAQ voor informatie over hoe u dit kunt doen.

2. Zodra de Cloud Save Syncronisatie is uitgeschakeld, zoek uw savegame-map. De standaard locatie voor Uplay PC en Steam is: -

C: \ Program Files (x86) \ Ubisoft \ Ubisoft Game Launcher \ savegames \ <account_id> \ <game_id>

De <account_id> is in de vorm van - XXXXXXXX-XXXX-XXXX-XXXX-XXXXXXXXXXXX en is uniek voor uw Ubisoft-account.

3. Zodra u de savegame-map hebt gevonden, hernoem de map <game_id> naar <game_id> oud (bijvoorbeeld '1234 'tot '1234old').

4. Start vervolgens het spel en maak een nieuwe personage aan.

5. Speel het spel totdat u een automatisch opslaan punt bereikt.

6. Zodra u dit gedaan hebt, stop het spel.

7. Schakel de Cloud Save Syncronisatie in de Uplay PC-client in, zie onze toegwijde FAQ.

8. Start het spel, het zal vragen om tussen de lokale savegame en de cloud savegame te kiezen.

9. Kies lokale savegame.

U kunt nu verder spelen met een nieuwe personage.