Informatie over PS Now

VRAAG:

Wat is PS Now en welke Ubisoft-games worden ondersteund?

Door gebruiker toegevoegde afbeelding

PS Now is een abonnementsservice voor games die toegang biedt tot honderden PlayStation-games, waaronder For Honor en Steep van Ubisoft.

Zolang je een actief abonnement hebt kun je games naar wens streamen en downloaden op je PS4 of pc.

Op de officiële website van PlayStation vind je meer informatie over PS Now en systeemvereisten.

Mocht je problemen ondervinden met een van onze games terwijl je gamet via PS Now, dan kun je ons speciale artikel met oplossingen voor problemen raadplegen.