De PlayStation Playlink-optie gebruiken met je Ubisoft-game

Playlink is een game-ervaring ontwikkeld door Sony. Hiermee kun je je game, waaronder UNO, besturen met je smartphone of tablet, in plaats van een PS4-controller.

Om deze dienst te kunnen gebruiken, moeten je PS4 en smartphone of tablet met hetzelfde lokale netwerk zijn verbonden.
Controleer ook of je apparaat compatibel is met Playlink. De dienst is compatibel met:

iOS
iPad – 4, Air, Air 2, Pro
iPhone – 5C, 5S, 6, 6 Plus, 6S, 6SE, 7, 7 Plus, 8, 8 Plus, X

Android
Acer Iconica Tab 8
Google – Nexus 7 (2012, 2013), Nexus 10, Pixel C, Pixel (XL), Pixel 2 (XL), Pixel 3 (XL)
HTC – Nexus 9, One, One M8, One M9, HTC10
Huawei – Huawei P8 Lite
LG  – G2, G3, G4, G5, G6, G Pad 8.3, LG Nexus 4, LG Nexus 5, LG Nexus 5X, K7, L70 Dual
Motorola – Moto E, G (2e en 3e generatie), X, Nexus 6, G5S Plus, E4, G4
MicroMax – Bahrat
Nokia – Nokia 1
Nvidia – Nvidia Shield Tablet
Oppo – A37w, F1s
One plus – 5T
RCA – Voyager 7
Samsung – Galaxy Nexus 10, Galaxy Note (3, 4, 5, 8, 9, 10, 10.1) S4, S4 mini, S5, S6, S6 Edge, S7, S8, S8 Plus, S9, S9 Plus, Grand Prime, J2, J3, J5, J6, J7, Tab 4 10.1, Tab 4.7.0, Tab A 9.7, Tab S10.5
Sony – C5 Ultra, Xperia X, XZ, Z1, Z2
Vivo – Y51L, Y53
Xiaomi – Redmi note 3, 4, 4A

Android-apparaten voor kinderen worden ook ondersteund.

Op de officiële website van PlayStation vind je meer informatie over Playlink.

Mocht je problemen ondervinden met een van onze games terwijl je deze dienst gebruikt, dan kun je ons speciale artikel met oplossingen voor problemen voor Android of iOS raadplegen.