Extra gesproken talen voor Ghost Recon Breakpoint

Bij zowel digitale als fysieke kopieën van Ghost Recon Breakpoint is standaard maar één gesproken taal beschikbaar: Engels. Het menu en de ondertiteling zijn beschikbaar in een aantal verschillende talen. Let op dat de beschikbaarheid van talen afhangt van de versie van het spel.

Als je het spel wilt spelen met audio in een andere taal, dan kan dat. Je hoeft alleen maar het audiopack voor de gewenste taal te downloaden

Dit kun je doen wanneer je bent verbonden met het internet en de volgende stappen volgt:

Op consoles:

Wanneer je het spel voor het eerst opstart, zal je worden gevraagd in welke taal je het spel wilt spelen.

Nadat je voor het eerst hebt opgestart en het audiopack hebt gedownload, kun je van taal veranderen door naar het menu Instellingen > Taal te gaan. Daar kun je kiezen uit alle talen die beschikbaar zijn voor jouw versie van het spel.

Als je een andere taal kiest dan Engels, zal je worden doorgestuurd naar de digitale winkel van de console om de download te startten. Het spel begint daarna met het downloaden van de benodigde bestanden.
Je kunt dan meteen beginnen te spelen met Engelse audio en ondertitels in je gekozen taal (of zonder ondertitels) terwijl de bestanden op de achtergrond worden gedownload.

Je kunt de voortgang van de download in-game bekijken in het menu Instellingen > Taal. Wanneer alle bestanden zijn gedownload, krijg je een pop-upvenster.
Je kunt op elk gewenst moment overgaan op een andere taal via het menu Instellingen > Taal

Op pc (Ubisoft Connect/Epic):

Wanneer je op de Installeren-knop drukt (bij zowel installaties vanaf cd als van een download) zal je worden gevraagd om een taal te kiezen. Engels is standaard geselecteerd. Je kunt een andere taal kiezen, of er zelfs meerdere kiezen. Dit activeert, voordat je voor het eerst het spel start, een extra download voor de audiopacks van de talen die je hebt gekozen. Wanneer het downloaden is voltooid, kun je het spel starten.

Het spel wordt dan opgestart in de taal die je hebt gekozen als hoofdtaal. Als je meerdere audiopacks hebt gedownload, kun je de gesproken taal in-game veranderen in het menu Instellingen > Taal

Als je later extra talen wilt downloaden, dan kan dat via de speleigenschappen in Ubisoft Connect. Dit zal een extra download starten die moet worden voltooid voordat je het spel opnieuw kunt opstarten.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op!