Ondersteunde randapparatuur voor Assassin's Creed Valhalla

Hieronder vind je een lijst met officieel ondersteunde randapparatuur voor elk platform:

Pc
Toetsenbord en muis.

Xbox One
Xbox One-controller.

Xbox-serie X | S
Xbox One-controller.
Xbox Series X|S-controller.

PlayStation 4
Dualshock 4-controller.

PlayStation 5
DualSense-controller.

Stadia
Ga naar ons speciale artikel voor door Stadia ondersteunde randapparatuur.

Andere controllers werken mogelijk, maar ze worden niet officieel ondersteund en vereisen mogelijk software van derden om te werken. Neem voor hulp contact op met de fabrikant van de controller.

Mocht je nog andere vragen hebben, neem dan contact met ons op.