Kan Assassin's Creed Valhalla niet starten op pc

Afhankelijk van hoe het probleem wordt weergegeven (crash naar desktop, een zwart scherm of iets anders), kunnen de stappen voor probleemoplossing variëren.

Om de meest voorkomende scenario's uit te sluiten:

Controleer of jouw pc voldoet aan de systeemvereisten voor Assassin's Creed Valhalla
Als je setup niet voldoet aan de minimumvereisten voor de game, kan het starten ervan onmogelijk zijn.

Voltooi onze algemene gids voor probleemoplossing
De gids bevat een reeks universele stappen voor probleemoplossing die vaak problemen oplossen bij het starten van de game.

Als je problemen blijft ondervinden bij het starten van het spel, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen en je DxDiag- en MSinfo- rapporten bij de case te voegen.