Systeemvereisten voor Driver San Francisco op PC en Mac

VRAAG:

Wat zijn de minimum systeemvereisten voor het spelen van Driver: San Francisco op PC en Mac?

ANTWOORD:

Om het meeste uit Driver: San Francisco te krijgen moet je PC of Mac aan de volgende minimum systeemvereisten voldoen.

Minimum Systeemvereisten voor PC

Ondersteunde OS: Windows XP / Windows Vista / Windows 7
Processor: 3 GHz Intel Pentium D of 2.2 GHz AMD Athlon64 X2 4400+
RAM: 1 GB Windows XP / 2 GB Windows Vista - Windows 7
Videokaart: 256 MB DirectX 9.0c-compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger (*zie ondersteunde lijst)
Geluidskaart: DirectX 9.0c-compliant geluidskaart
DirectX Versie: DirectX 9.0c
DVD-ROM: 4x dual-layer drive
Hardeschijfruimte: 10 GB
Internetverbinding: Breedband Internetverbinding met 128 kbps upstream of sneller.

Aanbevolen Systeemvereisten voor PC

Processor: 2.4 GHz Intel Core 2 Quad Q6600 of 2.6 GHz Athlon II X4 620 of beter
RAM: 2 GB Windows XP / 4 GB Windows Vista - Windows 7
Videokaart: 512 MB DirectX 9.0c-compliant kaart met Shader Model 4.0 of hoger (*zie ondersteunde lijst)
Geluidskaart: 5.1 geluidskaart.

Minimum Systeemvereisten voor Mac

OS: Mac OS X 10.6 Snow Leopard, Mac OS X 10.7 Lion
Processor: Intel Core 2 Duo
RAM: 2 GB
Videokaart: 512MB videokaart (zie ondersteunde lijst*)
Hardeschijfruimte: 11 GB

Aanbevolen Systeemvereisten voor Mac

Processor: Intel Core i7
RAM: 3GB RAM
Videokaart: 1024MB videokaart (zie ondersteunde lijst*)

Ondersteunde Videokaarten op het moment van uitgave

PC

ATI RADEON HD 2600XT / HD 3000 / HD 4000 / HD 5000 / HD 6000 series
NVIDIA GeForce 8600GT / 9000 / 100 / 200 / 300 / 400 / 500 series

Mac

ATI RADEON HD 2000 Series, Radeon HD 4000 Series, Radeon HD 5000 Series, Radeon HD 6000 Series

Ondersteunde randapparatuur

•  Bekabelde en draadloze X360 controller
•  Logitech Momo Racing Force Feedback stuurwiel
•  Thrustmaster Rally GT Force Feedback Pro Clutch Edition stuurwiel
•  Thrustmaster Ferrari GT 2-in-1 Force Feedback stuurwiel
•  Thrustmaster Ferrari GT Experience 3-in-1 stuurwiel
•  Thrustmaster Ferrari F430 Force Feedback stuurwiel
•  Thrustmaster Universal Challenge 5-in-1 stuurwiel
•  Logitech G27 stuurwiel.

Veel raceplezier!