Wat zijn de systeem eisen voor Call of Juarez: The Cartel?

VRAAG:

Wat zijn de systeem eisen voor Call of Juarez: The Cartel?

Minimale Systeem Vereisten
Ondersteunde OS: Windows XP/ Vista/ 7
Processor: Intel Core 2 Duo 2 Ghz, AMD Athlon 64 X2 2 Ghz (Intel Core 2 Duo 3 Ghz, AMD Athlon 64 X2 3 Ghz of beter
RAM: 1 GB voor Windows XP, 2 GB voor Windows Vista/ 7 (2GB voor Windows XP, 3GB voor Windows Vista/ 7 aanbevolen)
Video Kaart: Nvidia 8800 GT/ ATI 3850 (Nvidia GTX 260/ ATI 4870 of beter) (zie ondersteunde lijst)*
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Harde Schijf: 8 GB beschikbare ruimte
Peripherals: Toetsenbord, Muis en Xbox 360 controllers

*Ondersteunde Video Kaarten op de release dag:
ATI: ATI 3850 - Nvidia: Nvidia 8800GT of beter