Accounts beheren die aan uw Ubisoft-account zijn gekoppeld

VRAAG:

Hoe kan ik mijn gekoppelde Ubisoft accounts beheren?

ANTWOORD:

Houd er rekening mee dat we momenteel technische problemen ondervinden met het koppelingsproces op de website. Je kunt je consoleprofiel nog steeds koppelen aan je Ubisoft-account door een van onze games op je console te spelen!

Voordat je begint, moet je er rekening mee houden dat het koppelen en ontkoppelen van externe accounts permanente gevolgen kan hebben vanwege cross-play en cross-progression-integratie.

Je kunt je Playstation Network- of Xbox-account koppelen door je Ubisoft-gegevens in te voeren de eerste keer dat je een game start op het door jou gekozen platform.

Om jouw Ubisoft- en Facebook-accounts te koppelen:

• Ga naar de Accountinformatiepagina.
• Scrol omlaag naar het gedeelte Verbonden accounts.
• Klik op Link onder het logo van jouw platform en volg de instructies op het scherm.

Sommige platforms hebben specifieke instructies voor het linken van jouw Ubisoft account:

Om een ​​account te ontkoppelen.

• Ga naar de Accountinformatiepagina.
• Scroll naar het Verbonden Accounts gedeelte.
• Klik op Loskoppelen onder het platform logo.
• Selecteer Ja in het scherm dat verschijnt om het proces te voltooien.

Sommige platformen hebben specifieke instructies voor het loskoppelen van jouw Ubisoft account:

Let er op dat je ons misschien moet contacteren als je jouw Epic Games of Wii U account wilt loskoppelen.

Als je problemen hebt met het koppelen van de account via onze Ubisoft website, neem dan contact met ons.