Error Connection Failed! Online Error: Profile Load

VRAAG:

Toen ik Heroes of Might and Magic VI startte kreeg ik een foutmelding Error Connection Failed! Online Error: Profile Load, wat moet ik doen?

ANTWOORD:

Deze fout treedt meestal op wanneer u probeert in te loggen op de Conflux met een oudere versie van het spel.

Om dit probleem op te lossen, sluit je het spel af en start het spel opnieuw. Als u wordt gevraagd om een ​​spel update te downloaden en te installeren moet u dit doen.

Je moet blijven het spel afsluiten en  opnieuw opstarten, totdat je niet meer gevraagd wordt om game-updates te downloaden en te installeren. Zodra bijgewerkt naar de nieuwste versie van het spel, moet je in staat zijn om succesvol te verbinden met de Conflux

U kunt ook handmatig de patches downloaden en installeren, Deze kunnen hier worden gedownload (updates moeten in de juiste volgorde worden geïnstalleerd).