Games activeren en installeren op de Oculus-desktopapp

VRAAG:

Hoe activeer en installeer ik games voor mijn Oculus VR-headset op desktop?

ANTWOORD:

Je kunt games voor je Oculus Rift- en Rift S- headset inwisselen en beheren via de Oculus- desktopapp of de mobiele app .

Houd er rekening mee dat als je een Oculus Quest of Go hebt , je de mobiele app moet gebruiken om je games te activeren .

Starten:

• Zorg ervoor dat Uplay gesloten is.
Controleer jouw systeemvak om er zeker van te zijn dat de client volledig is gesloten.
• Installeer de Oculus- desktoptoepassing .
Als je nog geen Oculus-account hebt, start je de applicatie en selecteer je Een nieuw account maken .
• Start de applicatie.
Binnen de applicatie heb je de mogelijkheid om games te activeren en te installeren .

Om je spel te activeren :

• Log in op je Oculus-account.
• Selecteer Instellingen in de menubalk aan de linkerkant.
• Kies Code inwisselen in uw accountinstellingen.
• Voer jouw activeringssleutel in en selecteer Inwisselen .
• Nadat je de sleutel met succes hebt ingewisseld, heb je de optie om nu te installeren of later te installeren .
Als je Nu installeren selecteert, wordt de game in je bibliotheek geïnstalleerd.
Als je Later installeren selecteert, wordt de game naar het gedeelte Niet geïnstalleerd van je Bibliotheek- tabblad verplaatst.

Houd er rekening mee dat als je je game digitaal hebt gekocht in de Oculus-winkel, je deze niet hoeft te activeren. Je kunt meteen doorgaan met het installeren van je game.

Om je game te installeren :

• Selecteer je spel om het te downloaden.
• Zodra het spel is gedownload, selecteer je het om het te starten.
Je zou een prompt moeten krijgen om in te loggen op je Ubisoft-account.
• Typ jouw aanmeldingsgegevens en selecteer Aanmelden.
• Je game is nu geactiveerd op zowel je Oculus- als Ubisoft-account.

Je zou de game nu moeten kunnen vinden in zowel je Oculus-desktopapp als je Uplay -gamebibliotheek.

Mocht je nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op .