Lage framerate in Beyond Good & Evil & Evil

VRAAG:

Dit spel loopt alleen met lage framerates hoewel mijn computer veel sterker is dan nodig. Wat kan ik doen om dit op te lossen?

ANTWOORD:

Als het spel loopt met lagere framerates dan verwacht, probeer dan de volgende stappen:

- Open Uplay PC en meld u aan bij uw account.
- Ga naar de spel tegel in Uplay en klik er op.
- Op de spel pagina, klik met de rechtermuisknop op de knop Spelen.
- Kies Instellingen> Geavanceerde instellingen.
- Op dit tabblad vink het vakje  Manuele compatibiliteitsinstellingen aan .
- Controleer vervolgens het vakje HW Vertex Processing en zorg dat dit aan staat..
- Sla de wijzigingen op.

Beyond Good & Evil zou nu vlot lopen. Als u nog steeds dit probleem hebt, of als u andere vragen hebt, neem dan gerust contact met ons op.