Verbindingsproblemen met Werewolves Within op PC

VRAAG:

Ik ervaar problemen met online functies van Werewolves Within op PC. Wat kan ik doen?

ANTWOORD:

Als u lag, onderbrekingen of andere problemen met betrekking tot de verbinding ervaart, zijn er enkele stappen die u kunt proberen. We zullen ze in deze FAQ opnoemen. startend met de meeste basale stappen. Wij raden u hen te volgen in de volgorde waarin ze hieronder zijn opgesomd.

Houd er rekening mee dat u de poort informatie voor stap 3 nodig hebt. Dit zijn de poorten die je nodig hebt voor Werewolves Within

Uplay PC:
TCP: 80, 443, 14000, 14008, 14020, 14021, 14022, 14023 and 14024

Spel Poorten:
TCP: 5055, 5056 and 5058

Hier is de lijst van de stappen die u kunt proberen:

1. Reset Netwerk Hardware
2. Software conflicts
3. Forward ports
4. Hosts file
5. Flush DNS
6. Externe Beperkingen

Als u nog steeds problemen ondervindt na het proberen van deze stappen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!