Systeemvereisten voor Werewolves Within - Oculus Rift

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Werewolves Within op de Oculus Rift?

ANTWOORD:

MINIMUM VEREISTEN

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz
RAM: 8 GB
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 970 or AMD Radeon R9 290
Video Output: Compatible HDMI 1.3 video output
Harde Schijf: 8 GB
Geluid: DirectX compatibele geluidskaart met de nieuwste drivers
Multiplayer:  256 kbps of sneller breedbandverbinding​

Ondersteunde Randapparatuur:
Oculus CV1
Xbox One Controller of PC verenigbare gamepad

Opgelet: Oculus Touch is op dit moment niet ondersteund

Uplay + Oculus PC: Uw activeringssleutel moet worden ingegeven via de Oculus desktop applicatie, en u kan het spel dan downloaden via Oculus. Eenmaal gedownload, start het spel in Oculus en de Uplay desktop-applicatie wordt automatisch gestart. Voor meer informatie zie onze FAQ..

Ondersteunde Videokaarten op het moment van uitgave:
NVIDIA GeForce GTX 970, GTX 1060 of beter
AMD Radeon R9 290 of beter

Opmerking: Laptop versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.