Systeemvereisten voor Werewolves Within - HTC Vive

VRAAG:

Wat zijn de systeemvereisten voor Werewolves Within op de HTC Vive?

ANTWOORD:

HTC Vive Minimum Vereisten

Besturingssysteem: Windows 7 SP1, Windows 8.1, Windows 10 (enkel 64-bit versies)
Processor: Intel Core i5-4590 @ 3.3 GHz0/AMD FX™ 8350 of beter
RAM: 4 GB+
Video Kaart: Nvidia GeForce GTX 970 of AMD Radeon R9 290 of beter
Video Output: Compatibele HDMI 1.4 video-uitgang, DisplayPort 1.2 of nieuwer
USB Ports: 1x USB 2.0 of beter
Multiplayer:  256 kbps of sneller breedbandverbinding​
Harde Schijf: 7 GB
Ondersteunde Randapparatuur:
-
Vive headset
-Vive wand controller

Uplay + HTC Vive: Werewolves Within voor HTC Vive op de pc wordt gedownload via Steam. Eenmaal gedownload, start de game via Steam en het zal u vragen om in te loggen op uw Ubisoft account. Eenmaal ingelogd, zullen uw Steam en Ubisoft accounts aan elkaar worden gekoppeld en je spel zal worden geactiveerd in zowel Steam en Uplay.

Ondersteunde Videokaarten op het moment van uitgave:
NVIDIA GeForce GTX 970, GTX 1060 of beter
AMD Radeon R9 290 of beter

Opmerking: Laptop versies van deze kaarten kunnen werken, maar worden niet officieel ondersteund.