Tweestapsverificatie uitschakelen op je Ubisoft-account

VRAAG:

Hoe schakel ik tweestapsverificatie uit op mijn Ubisoft-account?

ANTWOORD:

Als je problemen ondervindt met deze functie of hem of toegang hebt verloren tot het toestel, kun je ervoor kiezen om hem uit te schakelen op je huidige toestel.

Hiervoor heb je een verificatiecode nodig. Als je problemen ondervindt met het genereren van een code kun je ook een van je herstelcodes gebruiken.

Om tweetrapsverificatie uit te schakelen:

•  Ga naar de pagina Security (Beveiliging)
•  In de sectie 2-Step verification (Tweestapsverificatie) selecteer je de knop Manage (Beheren).
•  Klik vervolgens op Deactivate (Uitschakelen).

•  Selecteer Deactivate (Uitschakelen) in de pop-up.

•  Je wordt gevraagd om uit te loggen om je wijzigingen op te slaan.

Als je geen toegang hebt tot je herstelcodes of als je hulp nodig hebt met het uitschakelen van deze functie, neem dan gerust contact met ons op.

Houd er rekening mee dat je niet over verificatie- of herstelcodes hoeft te beschikken om contact met ons op te nemen. In het kader van veiligheid zullen we, voordat we iets aanpassen in je account, een andere methode toepassen om te controleren of jij de eigenaar bent van het account.

Heb je nog vragen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen!