Het aanmaken van een Diagnostisch DirectX-rapport

VRAAG:

Hoe kan ik een DxDiag-rapport aanmaken voor mijn systeem?

ANTWOORD:

Diagnostische DirextX (DxDiag)-rapporten worden gebruikt voor het verzamelen van informatie over je hardware en voor het herkennen van veelvoorkomende problemen.

Om het rapport aan te maken:

• Voer de opdracht Uitvoeren uit.
Hiervoor druk je tegelijkertijd op de toetsen Windows + R op je toetsenbord, maar je kunt ook in je systeem zoeken naar Uitvoeren.
• Voer de opdracht dxdiag in in het dialoogvenster.
• Klik vervolgens op OK of druk op Enter.
Hiermee wordt het diagnostische hulpprogramma voor DirectX geopend.
• Klik op Alle gegevens opslaan....
• Sla het bestand op op je Bureaublad.

Om je te kunnen helpen met het oplossen van technische problemen, vragen we je soms of je een DxDiag-rapport kunt toevoegen aan je verzoek.

Neem gerust contact met ons op als je nog vragen hebt.