FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

Supported Peripherals for Ghost Recon Breakpoint

Here is a list of supported controllers that you can use with Ghost Recon Breakpoint

Playstation 4 - Dualshock 4 Controller
Xbox One - Xbox One Controller

PC - Supported peripherals:  
- Mouse and keyboard
- Xbox One Controller
- Dualshock 4 Controller

On PC, other controllers may work, however they are not officially supported. They may require third party software. Please contact the controller manufacturer for assistance. Examples include:
 
- Tobii Eye
- Any third party Xbox-compatible controller, including:
- C-SID
- Xbox Adaptive Controller

For a full list of PC system requirements, check our dedicated article

Any questions, feel free to get in touch

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.