FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

System requirements for Silent Hunter 2

Before installing Silent Hunter 2, please make sure that your system meets or exceeds these system requirements:

Minimum Requirements
- Windows 95/98/ME
- Pentium II 266Mhz (PIII 600 Recommended)
- 64MB RAM (128MB RAM Recommended)
- DirectX 8 or higher
- 650MB free hard disk space
- DirectX 8 compatible 3D Video Card w/ 16MB VRAM (32MB Recommended)
- Internet/LAN connection for optional link to Destroyer Command

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.