FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

Minimum System Requirements for Myst III: Exile

To get the most out of Myst III: Exile, your PC or Mac should meet or exceed the minimum system requirements.

Minimum System Requirements for PC
 
OS: Microsoft Windows 95/98/ME
Processor: 233MHz Pentium II or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB hard disk space
CD-ROM: 4X CD-ROM drive or faster
Display: 640x480 display, High Color (24 bit)
Video: Optional 8 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: Video and Sound cards compatible with DirextX 7 or higher
DirectX: DirectX 7 or higher


Minimum System Requirements for Mac
 
OS: MacOS 8.1 or higher
Processor: 233MHz G3 or faster
Memory: 64 MB RAM
Storage: 200 MB Available Hard Disk Space
CD-ROM: 4X CD-ROM or faster
Display: 640x480 display, thousands of colors
Video: Optional 6 MB Video Card with 32 bit color support
Sound: QuickTime 4 or higher

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.