FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

How do I create a stand-alone or Dedicated server for Rogue Spear?

Unfortunately, this is not possible for Rogue Spear or Rainbow Six. The only possible ways of hosting Rogue Spear or Rainbow six is via Zone or Mplayer, or direct IP connections. Please refer to the manual for more help with setting up a multiplayer game.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.