Informasjon om barnekontoer

En barnekonto er en egen Ubisoft-konto som gjør at også barn kan glede seg over spillene våre. Kontoen har økt beskyttelse og administreres av en forelder eller foresatt.
 
Barnekontoer har spesifikke innstillinger som er foretatt med tanke på barns sikkerhet. I tillegg sende kontoene aktivitetsrapporter til foreldre og foresatte.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

RELATERT FAQ

Ikke noen vanlige søk bli funnet på norsk for dette søkkriterier, her er noen i et annet språk