Dele innhold med barnekontoer

Alt innhold er knyttet til din Ubisoft-konto og kan ikke deles med noen annen Ubisoft-konto, inkludert vanlige kontoer og barnekontoer.
 
Hvis Ubisoft-kontoen din for eksempel abonnerer på UPLAY+, vil ingen av barnekontoene som er knyttet til kontoen din, nyte godt av abonnementet.
 
Du må gjerne ta kontakt hvis du har flere spørsmål.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.

RELATERT FAQ

Ikke noen vanlige søk bli funnet på norsk for dette søkkriterier, her er noen i et annet språk