Opprette en barnekonto

For å opprette en barnekonto må både barnet og en forelder eller foresatt gjøre følgende:

De første skrittet for barnet

•  Velg Logg inn og deretter  Opprett en konto.
•  Oppgi fødselsdatoen din.
Vær klar over at du må ha fylt 13 år for å opprette en Ubisoft-konto.
Hvis du er under alderen for samtykke slik bestemt av lover om personvern i landet ditt, må du opprette en barnekonto.
•  Skriv inn navnet ditt og e-postadressen til en forelder eller foresatt.

En e-post vil nå bli sendt til den oppgitte adressen med informasjon til din forelder/foresatt om hvordan det opprettes en barnekonto.

Neste skritt for forelder eller foresatt

•  I e-posten ser du en lenke for opprettelse av konto. Klikk på den. Sjekk i søppelposten hvis du ikke finner e-posten.
Hvis du overser denne henvendelsen, vil det ikke bli opprettet en barnekonto.
•  Logg på Ubisoft-kontoen. Hvis du ikke har en konto, må du opprette en.
Hvis du følger disse anvisningene sammen med barnet ditt, må du holde passordet hemmelig.
•  Følg anvisningene på skjermen for å opprette en barnekonto til barnet ditt.

Nå kontoen er opprettet, vil barnet ditt motta en e-post. Det vil bli sendt en e-post til den oppgitte e-postadressen.

Du vil nå ha tilgang til delen Foreldretilgang i Ubisoft-kontoen.

De siste skrittene for barnet

Du skal nå ha mottatt en e-post til e-postadressen som din forelder eller foresatt brukte under opprettelsen av barnekontoen. Sjekk i søppelposten hvis du ikke finner e-posten.

•  Velg Lag passord.
Du vil bli sendt videre til nettsiden for Ubisoft-kontoer.
•  Lag et passord.
Hvis du følger disse anvisningene sammen med din forelder eller foresatt, må du holde passordet hemmelig.

Nå som barnekontoen er blitt opprettet, kan du logge på Uplay og begynne å spille.

Hvis du støter på problemer mens du oppretter en barnekonto, kan du ta en titt i feilsøkingsguiden vår.