Aldersgrense for å ha en barnekonto

For å bruke en Ubisoft-konto må barnet ditt være minst 13 år.

Hvis barnet ditt ønsker å opprette en Ubisoft-konto for å spille et av Ubisofts gratisspill på PC*, og barnet ditt er under alderen for samtykke slik bestemt av gjeldende lover om personvern, må det opprettes en barnekonto.

Hvis barnet ditt ønsker å opprette en Ubisoft-konto for å spille et av Ubisofts gratisspill på PC*, og barnet ditt er like gammel som eller eldre enn alderen for samtykke slik bestemt av gjeldende lover om personvern, må det opprettes en vanlig konto.

Alder for samtykke for tjenester som våre er som følger i disse landene:

Amerika

Brasil13 Peru14

Canada13 USA13

Colombia18 Venezuela14

Asia og Australia

Australia15 Singapore13

Kina14 Sør-Korea14

Indonesia18 Thailand13

Malaysia18 Vietnam16

Russland18

Europa

Østerrike14 Liechtenstein16

Belgia13 Litauen14

Bulgaria14 Luxembourg16

Kroatia14 Malta13

Kyprus14 Monaco16

Tsjekkia15 Nederland16

Danmark13 Norge13

Estland13 Polen16

Finland13 Portugal13

Frankrike15 Romania16

Tyskland16 San Marino16

Hellas15 Slovakia16

Ungarn16 Slovenia16

Island13 Spania14

Irland16 Sverige13

Isle of Man13 Sveits13

Italia14 Storbritannia13

Latvia13

Hvis du ikke finner landet ditt på listen, er alderen for samtykke 13.

Du må gjerne ta kontakt hvis du har flere spørsmål.

* Vær oppmerksom på at det bare kan opprettes en barnekonto ved å først opprette en Ubisoft-konto via Hyper Scape-installasjonsprogrammet eller på Hyper Scapes nettside.

Listen over aldre for hvert land var riktig ved utgivelse. Vær klar over at lovgivningen vedrørende personvern kan bli endret. Sist oppdatert 11. august 2020.