Åpne en supportsak

FORTELL OSS OM DINE PROBLEMER.

ALLE FELT MÅ FYLLES UT

Trenger du fortsatt hjelp?

Hvis du ikke fant svaret ditt i en av våre ofte stilte spørgsmål, vennligst beskriv problemet ditt i detalj nedenfor.

Meldingen har overskredet maksimal tillatt lengde. Vennligst forkorte meldingen din, slik at saken kan sendes inn
( de resterende tegnene)

Du har oppgitt at du har ett teknisk problem med en PC tittel. Så vi kan forsikre at vårt team har den nødvendige informasjonen for å kunne feilsøke tilkobling, krasj, og ytelsesproblemer, så må du legge ved både en MSInfo og DXDIAG fil til denne support saken.

Klikk her for instruksjoner om hvordan du kan opprette og legge ved disse to filene. (MERK: siden åpnes i ett nytt vindu)