FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

What are the minimum requirements for IL2-Sturmovik?

SPØRSMÅL:

What are the minimum system requirements for IL2-Sturmovik?

RESPONSE:




  • Windows 95/98/ME/XP
  • Pentium II 400 or AMD K6-3 400 Mhz (Pentium III/AMD K6-3 600 or better Recommended)
  • 128MB RAM (256MB RAM Recommended)
  • 3D Video Card w/16MB RAM DirectX 8 compatible (32MB RAM Recommended)
  • DirectX 8 compatible Sound Card
  • DirectX 8 or higher (included on the CD)
  • Internet Connection or LAN for Multiplayer

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.