FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

Capitalism II Minimum Requirements

SPØRSMÅL:

What are the Minimum System Requirements for Capitalism II?

RESPONSE:


  • Windows 95/98/2000/ME/XP
  • Pentium II 233 (PII 350 recommended)
  • 64MB RAM (128 MB recommended)
  • 4x CD-ROM/DVD-ROM Drive
  • 250 MB free hard disk space
  • Video card with DirectX 8 compatible Driver
  • DirectX 8 compatible sound card
  • Multiplayer support (2-7 players) 56.6 Kbps or faster connection for Internet play; TCP/IP or IPX compliant network.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.