Systemkrav for Valiant Hearts

SPØRSMÅL:

Hva er systemkravene til Valiant Hearts på PC?

RESPONSE:

Denne Ubisoft support artikkelen har blitt oversatt for din bekvemmelighet ved bruk av ett oversettelsesprogram drevet av Google Translate . Rimelige forsøk har blitt gjort for å gi en nøyaktig oversettelse, men automatisert oversettelse er langt fra perfekt og det er heller ikke ment å erstatte oversettere.
Eventuelle avvik eller -forskjeller skapt i denne oversettelsen er ikke forpliktende og har ingen juridisk kraft for etterlevelse eller håndheving formål. Hvis det oppstår tvil knyttet til nøyaktigheten av informasjonen som finnes i den oversatte nettsiden, vennligst referer til den Engelske siden som er den offisielle versjonen.
Minstekrav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (32 eller 64 bit versjon)
Prosessor Intel Pentium IV 630 @ 3.0 GHz eller AMD Athlon64 3000 + @ 1,8 GHz
RAM   2GB
Skjermkort NVIDIA GeForce 8800 GT eller AMD Radeon HD2900 XT (512MB VRAM)
DirectX DirectX juni 2010 Videredistribuerbar
DVD-ROM-stasjon 4x DVD-ROM
Lydkort DirectX-kompatibelt lydkort med nyeste drivere
Harddiskplass 2 GB
Støttede periferiutstyr Windows-kompatible tastatur og mus eller Microsoft Xbox 360-kontrollere

Anbefalte krav
Operativsystem Windows 7 (SP1) eller Windows 8 (begge versjoner 32 / 64bit)
Prosessor Intel Core 2 Duo E4400 @ 2,0 GHz eller AMD Athlon64 X2 3800+ @ 2 GHz
RAM 2 GB
Videokort NVIDIA GeForce 9600GT eller høyere, AMD Radeon HD3850 eller nyere (512 MB VRAM med Shader Model 4.0)
DirectX DirectX juni 2010 Videredistribuerbar
DVD-ROM-stasjon 4x DVD-ROM
Lydkort DirectX-kompatibelt lydkort med nyeste drivere
Harddiskplass 2 GB
Støttede periferiutstyr Windows-kompatible tastatur og mus eller Microsoft Xbox 360-kontrollere

Støttede skjermkort på utgivelsestidspunktet:

• NVIDIA GeForce 8800 GT
• AMD Radeon HD2900 XT (512 MB VRAM)

Bærbare modeller av disse stasjonære kortene kan fungere så lenge ytelsen er på nivå med minimumskonfigurasjonen.

Gi oss beskjed hvis du har spørsmål!

DENNE TJENESTEN KAN INNEHOLDE OVERSETTELSER UTFØRT AV GOOGLE. GOOGLE FRASKRIVER SEG ALT ANSVAR KNYTTET TIL DISSE OVERSETTELSENE, UTTRYKKT ELLER ANTYDET, INKLUDERT GARANTIER FOR NØYAKTIGHET, PÅLITELIGHET OG EVENTUELLE GARANTIER AV SALGBARHET OG EGNETHET FOR BESTEMTE FORMÅL.