FAQ siden som du prøver å besøke er ikke oversatt for dette språket enda. Du vil se den den engelske versjonen til oversettelsen av denne FAQ siden er tilgjengelig

Release date for Anno History Collection

SPØRSMÅL:

When is the Anno History Collection released?

RESPONSE:


The Anno History Collection was released for Windows PC on 25 June 2020.
 

For more details please visit the official Anno Union article.

Please feel free to get in touch if you have any other questions.

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.