Endre opplysninger for barnekontoen

SPØRSMÅL:

Hvordan kan jeg som barnespiller endre opplysningene for Ubisoft-kontoen min?

RESPONSE:


Hvis du vil endre noen av opplysningene for kontoen, går du til siden Kontoinformasjon.

Her kan du endre:
   
Vær klar over at spillere med barnekonto bare kan velge avatarer fra galleriet når de redigerer profilen sin.
 
Du må gjerne ta kontakt hvis du har flere spørsmål!

Tilknyttede Plattformer

HAR DETTE HJULPET?

Takk for din tilbakemelding. Takk for din tilbakemelding. Beklager at det ikke har hjulpet.
Vennligst send en support sak og fortell oss hvordan vi kan hjelpe.