Komunikat o błędzie "Klucz CD lub kod aktywacji jest już używany"

Ten komunikat informuje o tym, że klucz, którego starasz się użyć, został już użyty na innym koncie Ubisoft.

Każdego klucza można użyć tylko jeden raz. Jeśli twój klucz został już był użyty, dział wsparcia nie będzie w stanie uwolnić go, czy przenieść na inne konto. 

Istnieje szansa, że posługujesz się więcej niż jednym kontem, dlatego warto sprawdzić wszystkie swoje konta Ubisoft.

Jeśli zakupiony klucz został już wcześniej użyty, skontaktuj się ze sprzedawcą.

Jeśli potrzebujesz pomocy w sprawdzeniu, na którym koncie został zarejestrowany twój klucz, skontaktuj się z nami. Do złgoszenia załącz swój klucz.

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.

POKREWNE FAQ

Na podane przez Ciebie kryteria nie są dostępne odpowiedzi dla Twojego regionu. Oto wyniki dla innych regionów.