Zamknięcie konta Ubisoft

Rozumiemy, że czasami pożegnanie jest konieczne!

Jeśli chcesz na stałe zamknąć swoje konto Ubisoft:
 
• Przejdź do strony Informacje o koncie.
• Przewiń w dół do sekcji Zamknij swoje konto Ubisoft.
• Wybierz Zamknij.
Możesz zostać poproszony o zweryfikowanie swojego konta w tym momencie, jeśli nie było to zrobione wcześniej.
• Przeczytaj ważne informacje w wyskakującym okienku.
• Zaznacz pole i wybierz Zamknij moje konto, gdy upewnisz się, że zgadzasz się z warunkami.

Zamknięcie wyskakujące okienko wskazujące, że utracisz dostęp do wszystkich gier i usług po zamknięciu konta.

Następnie zobaczysz kolejne wyskakujące okienko potwierdzające 30-dniowe zawieszenie, które zastosujemy na Twoim koncie, zanim zostanie ono trwale zamknięte. Pamiętaj, że wszystkie połączone konta zostaną odłączone od twojego konta Ubisoft.

Wyskakujące okienko potwierdzające zawieszenie konta przed zamknięciem konta.

Ponieważ nie będziemy w stanie odzyskać konta po jego zamknięciu, zdecydowanie zalecamy złożenie wniosku tylko wtedy, gdy masz absolutną pewność, że chcesz zamknąć konto.

Jeśli zmienisz zdanie, możesz anulować ten proces w trakcie 30-dniowego okresu zawieszenia.

Alternatywnie można również odłączyć swoje konto od innych platform i zrezygnować z subskrypcji naszych biuletynów. W ten sposób przestaniesz otrzymywać od nas wiadomości, ale nadal będziesz mógł wrócić na swoje konto w przyszłości!

Jeśli Twoje konto ma subskrypcję Ubisoft+, nie będziesz mógł zamknąć swojego konta, dopóki subskrypcja jest nadal aktywna.

Jeśli masz inne pytania, skontaktuj się z nami!

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.