From Dust Offline Patch - przewodnik

PYTANIE:

Niedawno moja gra została zaktualizowana. Jake zmiany zostały wprowadzone za pomocą ostatniej aktualizacji?

ODPOWIEDŹ:


Jakie zmiany zostały wprowadzone za pomocą ostatniej aktualizacji do gry?
 

Najnowsza aktualizacja do gry pozwoli graczom na rozpoczęcie rozgrywki w trybie offline. Tryb offline pozwala na prowadzenie rozgrywki bez konieczności łączenia się z internetem. Wszystkie stany gry w trybie offline zostaną zapisane lokalnie na twardym dysku komputera.


Co się stanie po zaintalowaniu aktualizacji?

Po zainstalowaniu aktualizacji zapisane stany gry nie będą zachowane online. Wszystkie nowe stany gry utworzone po zainstalowaniu aktualizacji zostaną zapisane bezpośrednio na dysku twardym komputera. Przy pierwszym uruchomieniu gry po zainstalowaniu aktualizacji, wszystkie stany gry zapisane online zostaną zamienione na stany gry zapisane lokalnie na twardym dysku.


Co się stanie gdy uruchomię grę w trybie offline po raz pierwszy?

Jeśli zalogujesz się do gry po raz pierwszy w trybie offline bez uprzedniego zalogowania się za pomocą swojego konta Ubisoft, zobaczysz następującą wiadomość.

"Jeśli posiadasz zapisane stany gry, musisz zalogować się do gry za pomocą swojego konta w celu przeprowadzenia synchronizacji zapisanych stanów gry. Po zalogowaniu się i rozpoczęciu rozgrywki w celu uzyskania dostępu do poprzednio zapisanych stanów gry, ponowne logowanie się do gry nie będzie konieczne, ponieważ będzie istniała możliwość kontynuowania rozgrywki w trybie offline. Jeśli rozpoczniesz grę w trybie offline bez zalogowania się do swojego konta, obecnie zapisane stany gry zostaną usunięte. Czy wciąż chcesz rozpocząć rozgrywkę w trybie offline?

 

Co się stanie jeśli mimo ostrzeżenia rozpocznę rozgrywkę w trybie offline?

Jeśli posiadasz zapisane stany gry utworzone przed zainstalowaniem aktualizacji, zostaną one usunięte, w związku z czym rozgrywka będzie musiała być rozpoczęta od początku.
 

Czy można odzyskać stany gry zapisane online, jeśli przez pomyłkę rozpocznę rozgrywkę w trybie offline?

Jeśli rozpoczniesz rozgrywkę w trybie offline przez pomyłkę, wciąż możesz odzyskać swoje stany gry. Aby tego dokonać musisz usunąć folder "Dust" znajdujący się w folderze "Moje Dokumenty" lub "Biblioteki \ Dokumenty" (nazwa folderu jest uzależniona od wersji systemu Windows z której korzystasz). Po usunięciu folderu "Dust", zrestartuj grę a następnie zaloguj się ponownie w celu odzyskania stanów gry zapisanych online.


Dlaczego muszę zalogować się do gry online zanim uruchomię grę w trybie offline?

Twoje poprzednio zapisane stany gry muszą być pobrane i zapisane na Twoim twardym dysku, zanim będziesz mieć możliwość kontynuowania rozgrywki w trybie offline.

 

Co się stanie jeśli rozpocznę rozgrywkę w trybie offline po zapisaniu moich stanów gry na twardym dysku?

Po rozpoczęciu rozgrywki w trybie offline gra rozpocznie się bez wyświetlania żadnych ostrzeżeń, jeśli Twoje stany gry zostały uprzednio zapisane na twardym dysku, lub jeśli gra została rozpocztęta od początku.

 

Moje stany gry zostały pobrane i zapisane na twardym dysku. Czy muszę korzystać z połączenia internetowego aby uruchomić grę w trybie offline?

Połączenie internetowe nie jest wymagane do rozpoczęcia gry, jeśli Twoje stany gry są zapisane na Twoim dysku twardym.
 

Czy wciąż będę mieć możliwość korzystania z zapisu stanów gry online, w celu kontynuowania rozgrywki z wielu komputerów?

Niestety możliwość zapisu stanu gry online nie będzie dostępna, jednak poprzednio zapisane stany gry wciąż będą zachowane online, co pozwoli na ich ponowne pobranie i zapisanie na twardym dysku. Wszystkie nowo zapisane stany gry nie będą dostępne do pobrania.

 

Posiadam kilka kont ze stanami gry zapisanymi online? Czy mogę pobrać i zapisać stany gry z innego konta?

Po zainstalowaniu aktualizacji do gry, nie będzie możliwości pobrania i zapisania stanów gry z różnych kont. Gra rozpozna tylko stany gry zapisane na koncie gracza, który zaloguje się do gry jako pierwszy po zainstalowaniu aktualizacji. Tylko stany gry tej osoby zostaną pobrane i zapisane na twardym dysku. Korzystanie z wielu kont nie będzie możliwe po zainstalowaniu aktualizacji do gry.
 

Czy mogę korzystać z zapisów stanów gry online po zainstalowaniu aktualizacji?

Możliwość zapisania stanu gry online nie będzie dostępna po zainstalowaniu aktualizacji do gry.

 


Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.

POKREWNE FAQ

Na podane przez Ciebie kryteria nie są dostępne odpowiedzi dla Twojego regionu. Oto wyniki dla innych regionów.