Usuwanie zapisu gry

PYTANIE:

Czy jest możliwe zacznięcie gry od nowa?

ODPOWIEDŹ:


W grze The Crew postęp nie jest zapisywany lokalnie, na dysku twardym, lecz na serwerze. W związku z tym pliki zapisu nie są dostępne. Dlatego nie ma możliwości ich usunięcia i rozpoczęcia gry zupełnie od nowa.

Proszę jednak pamiętać, że każdą misję, raz ukończoną, można odgrywać dowolną ilość razy.

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.