Nie otrzymano wszystkich przedmiotów jednorazowych z zestawu chaosu/wybuchowego

PYTANIE:

Odebrałem lub kupiłem zestaw zawierający przedmioty jednorazowe, ale nie otrzymałem ich wszystkich, ponieważ nie miałem dostatecznie dużo miejsca w ekwipunku. Co mogę zrobić, by otrzymać pozostałe przedmioty?

ODPOWIEDŹ:


Nie martw się, te przedmioty nie przepadły. Jeśli nie pojawiły się one w ekwipunku po odebraniu albo zakupieniu zestawu, to stało się tak zapewne z powodu braku miejsca w ekwipunku. Zostaną one dodane do twojego ekwipunku, gdy tylko znajdzie się na nie miejsce.

Oto kilka szczegółów związanych z tą sytuacją: 

Na początku gry twój ekwipunek umożliwia przechowywanie jedynie trzech przedmiotów danego typu. Jeśli odebrano lub zakupiono zestaw chaosu lub zestaw wybuchowy, w ekwipunku powinny pojawić się cztery sztuki przedmiotu każdego typu. 

Jeśli część lub wszystkie miejsca w ekwipunku są zajęte w chwili odbioru lub zakupu zestawy, może się wydawać, że nie otrzymano części lub wszystkich przedmiotów z zestawu, ponieważ nie można ich dodać do twojego ekwipunku. 

Gra posiada wbudowany mechanizm do radzenia sobie z takimi sytuacjami. Po odbyciu szybkiej podróży albo w punkcie kontrolnym gra spróbuje dodać wszystkie pozostałe przedmioty do ekwipunku, jeśli tylko zwolni się w nim miejsce. 

Oznacza to, że żadne przedmioty nie przepadną. Gra zapamięta, jak wiele przedmiotów powinieneś otrzymać, i doda je do ekwipunku przy pierwszej możliwej okazji. 

Możesz zwiększyć maksymalną liczbę środków homeopatycznych i przedmiotów do rzucania w ekwipunku, odblokowując Talenty Worek podróżny oraz Torba na przedmioty do rzucania. 

Jeśli masz jakiekolwiek pytania, skontaktuj się z nami

Skojarzone platformy

CZY POWYŻSZY ARTYKUŁ BYŁ POMOCNY?

Dziękujemy za opinię. Dziękujemy za opinię. Przykro nam że powyższy artykuł nie był pomocny.
Otwórz zgłoszenie z informacjami w jaki sposób możemy Ci pomóc.

POKREWNE FAQ

Na podane przez Ciebie kryteria nie są dostępne odpowiedzi dla Twojego regionu. Oto wyniki dla innych regionów.