O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

What are the minimum requirements for Virtual Skipper?

Processor: Pentium II (PIII 450 Recommended)
Memory: 64 MB RAM Required
Operating System: Windows 95 or Windows 98
Video: 3D hardware Support: 8MB Direct 3D compatible video card required. Supported chipsets include 3Dfx Voodoo, Nvidia Riva, Matrox G200
CD-ROM: 4x or Better
Sound: DirectX compatible sound card required
DirectX: DirectX 6 (included on CD) must be installed
Internet/Network Play: Properly Configured TCP/IP connection at 28.8 Kbps or faster