O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

In order to run Chessmaster Grand Master Edition properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements
Supported OS: Windows Vista /XP Only
Processor: 1 Ghz Pentium 3 or AMD K6 3
Memory: 256mb
Video Card: 32mb DX9 graphics card
DirectX: 9.0
Sound Card:  DX9 sound card (Optional)
Hard Drive Space: 1.2 GB available space
Supported peripherals: mouse, keyboard, headset, ultra 3D glasses(not included)

Recommend System Specifications
Supported OS: Windows Vista /XP Only
Processor: 2.0Ghz Pentium 4 or AMD Athlon
Memory: 512mb
Video Card: 128mb DX9 graphics card
DirectX: 9.0
Sound Card:  DX9 sound card (Optional)
Hard Drive Space: 2.3GB

Supported Video Cards at Time of Release

Geforce 3/4/FX/6/7/8 series - excludes Geforce 4 MX
Radeon 7500/8000/9000/X series​

Note: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.