O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

Minimum Requirements

In order to run World in Conflict properly, your PC MUST meet or exceed these minimum requirements:

Minimum Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: Single-core 2.0 GHz or faster (2.2 GHz for Windows Vista) / Dual-core Intel or AMD
RAM: 512 MB (1 GB for Windows Vista)
Video Card: 128 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible (NVIDIA GeForce 4 MX, ATI Radeon 8500, 9200 not supported)
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster

Recommended Requirements
Supported OS: Windows Vista / Windows XP (only)
Processor: 2.5 GHz or faster
RAM: 1 GB (2 GB for Windows Vista)
Video Card: 256 MB video RAM, DirectX 9.0c-compatible
Sound Card: DirectX 9.0c-compliant sound card
DirectX Version: DirectX 9.0c (included on disc)
DVD-ROM: DVD-ROM drive
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compliant keyboard and mouse
Multiplayer: Broadband connection with 128 kbps upstream or faster