O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

What Internet Ports are used by World in Conflict: Soviet Assault?

World in Conflict: Soviet Assault, when played behind a home router or a firewall, may require special configuration to work properly.

Here are the ports you'll have to open, or forward:

TCP

UDP