O FAQ que você está tentando visitar ainda não foi traduzido para este idioma. Você está sendo apresentado com a versão em inglês até a tradução desta FAQ for disponibilizada.

System Requirements

In order to run Trials Fusion properly, your PC must meet or exceed these minimum requirements:

Minimum System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP3) / Windows 7 (SP1) / Windows 8 (SP1)
Processor: 3.2 GHz Intel Core i3 550 or 2.6 GHz AMD Athlon II X4 620
RAM: 3 GB
Video Card: Nvidia GeForce GTX460 or AMD Radeon HD5850 (1024MB VRAM with Shader Model 5.0 or higher)(see supported list below)
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

Supported Video Cards at Time of Release:
Nvidia GeForce GTX460 or better, GT500, GT600, GT700 series
AMD Radeon HD5850 or better, HD 6000, HD 7000 series

Recommended System Requirements

Supported OS: Windows Vista (SP3) / Windows 7 (SP1) / Windows 8 (SP1)
Processor: Intel Core i5 2400s @ 2.5 GHz or AMD Phenom II X4 955 @ 3.2 GHz
RAM: 4 GB
Video Card: Nvidia GeForce GTX 580 or better / AMD Radeon HD7950 or better
Sound Card: DirectX Compatible Sound Card with latest drivers
Hard Drive Space: 8 GB
Peripherals Supported: Windows-compatible keyboard, mouse, optional controller (Xbox 360 Controller for Windows recommended)

NOTE: Laptop versions of these cards may work but are NOT officially supported.